Overzicht van alle commissies binnen QvP

Een rotary service club draait vanuit individuen maar ook vanuit de diverse commissies. Elk lid van een rotaryclub zal een actieve rol vervullen in minstens één van de verschillende commissies. Er kan overlap ontstaan tussen commissies.

Hieronder de links naar de verschillende commissies. Deze maken duidelijk waar Rotary onder andere allemaal aan werkt en naar streeft. Elke commissie (CIE) bepaalt haar eigen taken en rolt deze vervolgens ook uit. Plannen en voorstellen worden in groot commité een paar keer per jaar ingebracht en belangrijke beslissingen worden als complete club genomen.

Welke commissies bestaan er nu binnen een rotary club?

(De structuur is in feite bij elke club wereldwijd terug te vinden maar de invulling hiervan is vrij.)

Hieronder de verschillende commissies. Achter elke bullet staat een link naar een uitgebreidere omschrijving