Cabaretdiner is uitverkocht!

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Cabaretdiner

Het avondvullende programma met medewerking van cabaret KUUB staat garant voor een geweldige voorstelling. Deelnemers dragen bij aan de goede doelen ‘Supersociaal’ en ‘Stichting Wensambulance’.

• Zaterdag 16 november 18.30 - 23.30 uur
  • Ontvangst vanaf 18.30u
  • Locatie Automotivecampus 30, Helmond
  • Deelname € 95,- p.p. all-in, met factuur
  • Smart casual

Alle plaatsen zijn verkocht. Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden.
De kaarten worden naar u gemaild binnen drie dagen nadat de betaling is ontvangen .

Over de goede doelen:

logo-supersociaal.jpg

Super Sociaal biedt inwoners van Helmond en Laarbeek die moeilijk rond kunnen komen de mogelijkheid om boodschappen te doen tegen een sterk gereduceerd tarief.

logo-wensambulancebrabant.png

WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. ​Ze worden die dag begeleid door professionele vrijwilligers. Het vervoer met de ambulance is kostenloos.